Brinner du för kundservice, människor och god ordning? Har du erfarenhet och kunskap inom fastigheter? Bli en del av vårt team på AB EdetHus! Som Koordinator kundservice får du en central och ansvarsfull roll i bolaget.

Koordinator kundservice till AB EdetHus, Lilla Edet

Om tjänsten:

Som Koordinator kundservice på AB EdetHus, kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av kundservice genom att ta emot och fördela inkommande kundärenden på ett positivt och lösningsfokuserat vis, samt ansvara för bolagets nyckelhantering. Fastighetsbeståndet utgörs av 350 bostäder samt lokaler för industri, handel och kommunal verksamhet, med en total yta om 140 000 kvm.

Service, relationer och kommunikation är centrala delar av tjänsten, då du kommer ha mycket kontakt med såväl hyresgäster som medarbetare, entreprenörer och leverantörer. Rollen innebär stor variation av arbetsuppgifter.

Arbetsområden för Koordinator kundservice:

  • Kundservice
  • Ta emot och fördela felanmälan
  • Ansvara för bolagets nyckelhantering
  • Genomföra kundmätningar
  • Vid behov stötta uthyrningsavdelningen i uthyrning av nyproduktion samt vid omflyttning vid större ombyggnader
  • Genomföra varumärkeshöjande aktiviteter
  • Sköta diarieföringen i bolaget

 

Om Dig:

För att lyckas i rollen som Koordinator kundservice tror vi att du minst har en gymnasial utbildning samt att du har ett stort intresse för kundservice och människor samt ett utvecklat ordningssinne. Vidare ser vi gärna att du är noggrann och kvalitetsmedveten, med förmågan att se både detaljer och helhetsperspektiv. Du talar och skriver svenska obehindrat samt behärskar engelska i tal. B-körkort är ett krav.

Erfarenhet av fastighetssystem såsom PM/Momentum eller liknande är meriterande.

Tjänstens omfattning: Heltid

Tillträde: Så snart som möjligt

Ansökan

Välkommen med din ansökan, CV och personliga brev senast 2022-09-16 kl.16.00.

Ansökan görs via e-post till mats.olsson@edethus.se

Märk ansökan med ”Kundservice”.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta förvaltningschef Mats Olsson 0520 – 49 41 04 eller mejla mats.olsson@edethus.se

Läs mer om oss på edethus.se