Brinner du för service, gillar människor liksom ordning och reda? Har du erfarenhet och kunskap inom fastighetsskötsel? Då ska du söka tjänsten som fastighetsvärd hos oss!

FASTIGHETSVÄRD AB EDETHUS, LILLA EDET

Om tjänsten

Som en del av vårt team med Fastighetsvärdar är du med och skapar trivsel för våra hyresgäster genom att ansvara för att det är helt, rent och tryggt.

Du kommer att ha daglig kontakt med våra hyresgäster och är vår ambassadör gentemot dessa. Därför är det viktigt att du trivs i mötet med människor och har lätt för att kommunicera.

Arbetet är varierande och du kommer att utföra servicearbeten i och på fastigheterna efter hyresgästens felanmälan eller efter egen rondering, vara delaktig i vår in – och avflyttningsprocess samt ha ett ansvarsfullt ekonomiskt förhållningssätt kring de fastigheter du hanterar.

Ditt huvudansvar ligger inom våra bostadslägenheter och du arbetar i ett team tillsammans med ytterligare fastighetsvärd och med förvaltaren som närmsta arbetsledare. Arbetet är självständigt med stor frihet under ansvar.

 Exempel på arbetsuppgifter

  • Planera och utföra service och reparationer
  • Rondering av fastigheter enligt fastställt schema
  • Upprätthålla god ordning i och kring fastigheten
  • Ta emot, åtgärda och återkoppla felanmälningar
  • Medverka vid in – och avflyttningsprocessen
  • Utföra och dokumentera mindre felavhjälpande underhållsåtgärder
  • Medverka vid planering av underhåll och aktiviteter för att uppnå företagets mål

Erfarenhet och utbildning

Du bör ha arbetat inom fastighetsbranschen ett par år. Yrkeserfarenhet inom bygg/snickeri alternativt kunskaper inom VVS eller elektriska installationer är meriterande. Tjänsten kräver B-körkort. Erfarenhet från ärendesystem förekommande inom fastighetsbranschen, är en stor fördel. 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är lyhörd och ödmjuk till sättet. Du är en utåtriktad person med god samarbetsförmåga och stor service- och ansvarskänsla. Du är pålitlig, engagerad och strukturerad.

Om företaget

Fastighetsbeståndet utgörs av 350 bostäder samt lokaler för industri, handel och kommunal verksamhet, med en total yta om 140 000 kvm. Läs mer om oss på edethus.se.

Tjänstens omfattning: Heltid

Tillträde: Så snart som möjligt

ANSÖKAN:

Välkommen med din ansökan, CV och personliga brev senast 2022-09-30.

Ansökan görs via e-post till mats.olsson@edethus.se

Märk ansökan med ”Fastighetsvärd”.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Förvaltningschef Mats Olsson 0520–494104 eller mats.olsson@edethus.se