Nu söker Edethus en kollega till vår befintliga elektriker, för att tillföra kompetens till vår driftavdelning.

Teamet består idag av drift/IT-chef, fastighetstekniker med styr- och reglerkompetens, drifttekniker med pannkompetens samt elektriker.

Vi på driftavdelningen säkerställer att fastighetens tekniska system fungerar enligt myndigheters och fastighetsägarens krav samt kundens förväntningar. Som tekniska specialister ansvarar vi för reparation, underhåll samt skötsel av våra anläggningar.

Vi söker dig som har elutbildning och flerårig praktisk erfarenhet av elarbete, gärna även med erfarenhet av svagströmsystem såsom inbrottslarm, brandlarm, passagesystem samt kamerasystem.

Du är en praktiker med positiv läggning, hög servicegrad och god förmåga att samarbeta.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Felsökning, service och underhåll av elektriska installationer
  • Felsökning, service och underhåll av säkerhetssystem som inbrottslarm, brandlarm, kameraövervakning samt passagesystem
  • Ändringar och nymontage i fastigheter, kontor och industrimiljö
  • Arbete i undercentraler
  • Driftoptimering av tekniska system utifrån befintliga behov
  • Installation av kraft och belysning
  • Upprätta elsäkerhetsplaner, identifiera och rapportera fel och brister
  • Avhjälpa fel efter el-besiktningar och ronderingar av fastighetsvärd

 

Utbildning & erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet inom arbetsområdet och har grundläggande förståelse för tekniska system. Du har erfarenhet av att arbeta med elektriska installationer.

Utbildning inom el är ett krav.

Utbildning inom svagströmssystem är meriterande. Du har god datorvana och vana av datoriserade styr- och övervakningssystem.

Krav på B-körkort.

Personliga egenskaper

Som person har du hög servicekänslan och förmåga att skapa goda relationer såväl till kunder som leverantörer. Du har intresse för teknik och energi, och när problem uppstår kommer du med förslag. Du kan planera och organisera självständigt samt har förmåga att se helheten.

Om Edethus

AB Edethus är ett expansivt fastighetsbolag med flera spännande projekt på gång. Vi äger och förvaltar lokaler för kommunal verksamhet, industrilokaler, mark för exploatering, samt bostäder. Förvaltningen omfattar administrativ och teknisk förvaltning, kapitalförvaltning, samt genomförande av projekt för om-, till- och nybyggnationer.

Nya fastigheter blir mer och mer tekniskt avancerade vilket ställer krav på gediget tekniskt kunnande hos vår driftavdelning.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan, CV och personliga brev senast 2022-11-23. Ansökan görs via e-post till rekrytering@edethus.se

Märk ansökan med ”Elektriker

Vi kommer fortlöpande gå igenom ansökningarna och kalla till intervju.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Drift/IT-chef Martin Löfqvist på martin.lofqvist@edethus.se eller telefon 0520-49 41 08

 

Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare 100%

Tillträde enligt överenskommelse

Lön enligt överenskommelse