Brinner du för ledarskap, service och människor? Har du erfarenhet och kunskap inom fastigheter? Bli en del av vårt team på EdetHus! Som Fastighetsförvaltare får du en central och ansvarsfull roll med människor och hus i fokus!

Om tjänsten
Som Fastighetsförvaltare hos oss på EdetHus ansvarar du för att utveckla, bevara och förbättra bolagets fastigheter och säkerställa nöjda hyresgäster. Du ansvarar för förvaltningen av våra 350 lägenheter samt lokaler för industri, handel och kommunal verksamhet, med en total yta om 140.000 kvm.
Rollen innebär både tekniskt och ekonomiskt ansvar, där du aktivt arbetar med att optimera uthyrnings-, ärende- och skötselprocesserna samt ansvarar för budget, budgetuppföljning, hyresförhandling m.m.

Ansvarsområden som Fastighetsförvaltare:
– Uthyrning och förhandling
– Fastighetsekonomi
– Fastighetsservice och underhåll
– Personalansvar och arbetsledning
– Hyresjuridik

Service, relationer och kommunikation är centrala delar av tjänsten, då du kommer ha mycket kontakt med såväl hyresgäster som medarbetare, entreprenörer och leverantörer.
Som Fastighetsförvaltare har du personalansvar för cirka 20 personer, varav 14 direktrapporterande, främst Miljövärdar och Fastighetsvärdar. Arbetsledning och ledarskap är viktiga delar av tjänsten.

Du kommer att ingå i EdetHus ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Om bolaget
AB Edethus är ett expansivt fastighetsbolag med flera spännande projekt på gång. Vi äger och förvaltar lokaler för kommunal verksamhet, industrilokaler, mark för exploatering, samt bostäder. Förvaltningen omfattar administrativ och teknisk förvaltning, kapitalförvaltning, samt genomförande av projekt för om-, till- och nybyggnationer. Vi förvaltar även externt ägda fastigheter.

Vår uppgift är att trygga kommunens försörjning av kommersiella lokaler, bostäder och förvaltningsfastigheter. Förvaltningen bedrivs till största delen med egen personal. Vår vision är att vara ett omtyckt, respekterat och väl fungerande kommunalt fastighetsbolag där hyresgäster och personal trivs och mår bra.

Läs mer om oss på edethus.se.

Om dig
För att lyckas i rollen som Fastighetsförvaltare tror vi att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot bygg eller fastighet, samt goda fastighetskunskaper. Du har ett stort intresse för ekonomi och affärsutveckling, liksom en stark servicekänsla. Vidare ser vi gärna att du är noggrann och kvalitetsmedveten, med förmågan att se både detaljer och helhetsperspektiv.

Krav:
– Erfarenhet från liknande roll
– Ledarerfarenhet
– Kunskap inom hyresjuridik
– Erfarenhet av affärssystem samt datavana
– God kunskaper i svenska
– Körkort

Starkt meritande:
– Utbildning inom förvaltning, teknik eller ekonomi
– Bakgrund inom förvaltning, fastighet eller bygg
– Engelska och övriga språkkunskaper

Som person är du engagerad, driven och social. Ett stort intresse för människor och en stark servicekänsla ser vi som en självklarhet. Som ledare är du tydlig, positiv och kommunikativ, med en förmåga att leda och engagera andra. Med ett sinne för struktur säkerställer du god planering, fördelning och uppföljning i din arbetsledning.

Ta chansen att bli en del av ett expansivt fastighetsbolag – vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!