Startsida  /  Fastigheter  /  Skolverksamhet

Västerlanda förskola

Västerlanda förskola har både ängar och skog precis runt knuten.

Solgatans förskola

Solgatans förskola ligger i anslutning till Strömsskolan, väster om Göta älv med närhet till Lilla Edets centrum. Förskolan består av fyra avdelningar.

Ryrsjöns förskola

Ryrsjöns förskola stod klar i april 2018 och är belägen i Göta med närhet till skog, äng och sjö. Förskolan har fyra avdelningar.

Nygårds förskola

Nygårds förskola ligger i naturskön miljö mitt i Nygård och är en förskola för barn mellan 1-5 år

Klosterängens förskola

Klosterängens förskola ligger i natursköna Lödöse, med närhet till både skogen, Lödöse museum och biblioteket. Klosterängens förskola består av fem avdelningar

Hjärtums förskola

Hjärtums förskola ligger mitt i Hjärtums by, omgiven av naturskön skog. Förskolan består av två avdelningar,

Fågelstigens förskola

Fågelstigens förskola  ligger i centrala Lilla Edet och består av de fyra avdelningarna. Förskolan ligger nära skogspartier, lekplatser och bibliotek.

Fuxerna förskola

Fuxerna förskola ligger mitt i Lilla Edets centrum, i nyrenoverade fräscha lokaler. Förskolan består av tre avdelningar fördelat på en avdelning med yngre åldrar och två avdelningar med äldre åldrar – Flingan, Strålen och Droppen. Vi har ett nära samarbete mellan avdelningarna.

Tingbergsskolan

Tingbergsskolan är en F-6 skola som ligger i Lödöse, på gångavstånd från pendelstationen och i närhet av busshållplats. Skolan har cirka 350 elever

Strömskolan

Strömsskolan är belägen väster om Göta älv med promenadavstånd till sluss och slottspark samt Lilla Edets centrum. Bostadsområdet Ström expanderar i snabb takt – här byggs bostäder av olika slag och därmed växer också skolan. I dagsläget har vi drygt 300 elever, från årskurs 1 till årskurs 6

Fuxernaskolan

Fuxernaskolan är en F-9-skola med integrerad grundsärskola. Skolan är vackert belägen i centrala Lilla Edet med utsikt över Göta älv och har cirka 450 elever.

Ryrsjöskolan

Ryrsjöskolan ligger i Göta, några kilometer söder om Lilla Edet och innehåller förskoleklass till och med årskurs 6. På skolan finns också ett fritidshem.