AB Edethus är ett expansivt fastighetsbolag med flera spännande projekt på gång. Vi äger och förvaltar lokaler för kommunal verksamhet, industrilokaler, mark för exploatering, samt bostäder. Förvaltningen omfattar administrativ och teknisk förvaltning, kapitalförvaltning, samt genomförande av projekt för om-, till- och nybyggnationer. Vi förvaltar även externt ägda fastigheter.
Vår uppgift är att trygga kommunens försörjning av kommersiella lokaler, bostäder och förvaltningsfastigheter. Förvaltningen bedrivs till största delen med egen personal. Vår vision är att vara ett omtyckt, respekterat och väl fungerande kommunalt fastighetsbolag där hyresgäster och personal trivs och mår bra.
EdetHus söker fastighetstekniker till Lilla Edet
Vi på tekniska förvaltningen ansvarar för att sköta och utveckla den tekniska driften av kommunens fastigheter och nu söker vi en fastighetsteknik. Som fastighetstekniker ansvarar du för tillsyn och skötsel av fastigheternas tekniska system och funktioner med ett extra fokus på goda relationer med hyresgäster. Du kommer att ingå i ett team som kommer bestå av teknisk förvaltare, fastighetstekniker med VVS kompetens, elektriker samt dig som fastighetstekniker. Tjänsten kan eventuellt innehålla jour.

Utbildning & erfarenhet
Vi söker dig som har erfarenhet inom arbetsområdet och har grundläggande förståelse för tekniska system. Du har erfarenhet av att jobba med kyla, ventilation, styr och regler samt värme. Utbildning inom drift-, fastighetsteknik eller el är meriterande, men inget krav. Lång relevant arbetslivs-erfarenhet kan ersätta utbildning. Du har god datorvana och vana av datoriserade styr- och övervakningssystem. Krav på B-körkort.

Personliga egenskaper
Som person har du hög servicekänslan och förmåga att skapa goda relationer såväl till kunder som leverantörer. Du har intresse för teknik och energi och när problem uppstår kommer du förslag. Du kan planera och organisera din dag samt har förmåga att se helheten.

Ansökan
Välkommen med din ansökan, CV och personliga brev senast 2020-03-01. Ansökan görs
via e-post till rekrytering@edethus.se Märk ansökan med ”Fastighetstekniker”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta teknisk förvaltare Peter Larsson på peter.larsson@edethus.se eller telefon 0520-52 65 71

Annonsering
Hemsida – EdetHus
Facebook – EdetHus
Arbetsförmedlingen –