Hjärtumsgården söndag 1 december kl 11-14:

Ta med familj och vänner och besök Hjärtums IS mysiga julmarknad! Det kommer att finnas en mängd olika utställare, fika, lotteri mm.
Är du sugen på att boka ett bord? Hör av dig till Josefin på tel 0739-34 32 86. Kostnad 100kr/bord. Hjärtums Vintage & Loppis har också öppet (med jultema) i Hjärtumsgården under julmarknaden!

 

Ljungkullen och Fridhemsstugan söndag 1 december kl 14-18:

Kom till Lilla Edets Hembygdsförenings gamla hus och upplev en försmak av julen! Du kan köpa tunnbröd, egentillverkad senap, karameller i strut och våra fina fågelholkar samt julkärvar. Hantverkare visar och försäljer sina alster. Även lotteri med ”goda” vinster. Vi bjuder på glögg och pepparkakor och mer fika finns att köpa. Vi tar kontant betalning.

Folkets Hus i Lilla Edet söndag 1 december kl 15-18:

På julmarknaden finns ett trettiotal utställare och det är stor bredd på utbudet. Här finns möjlighet att köpa julens delikatesser som till exempel lamm- och viltprodukter, ost, honung, hembakat och kaffe. Marknaden erbjuder också försäljning av allt från böcker och smycken till hantverk inom träslöjd, luffarslöjd, blommor, dörrkransar, presentartiklar och ljus. Här hittar du också aktiviteter för barnen som fiskdamm, möjlighet att åka häst & vagn och självklart är tomten på besök och tar emot barnens önskelistor!

Passa även på att ta en fika i julens tecken. Flera butiker i centrum har extraöppet med fina erbjudanden under marknaden.

 

Lödöse 7 december kl 11-15:

Jul i Byn! Härligt julfirande för hela familjen under hela lördagen. Vid marknadsplatserna, en vid skolan och en vid torget, hittar ni de unika julklapparna, hantverk, närproducerad mat och levande musik. Mat, kaffe, glögg och mycket mer finns till försäljning. För barnen finns ponnyridning och tipspromenad. Och givetvis finns tomten på torget i sin släde där han tar emot barnens önskelistor. (Ångtåget från Göteborg är fullbokat).

I kyrkan råder adventsstämning och vid den gamla kvarnen pågår en utomhusutställning. Det finns möjlighet att åka häst och vagn genom samhället under hela marknadsdagen. Besök Lödöse medeltidsmuseum och gör en resa tillbaka till Lödöses storhetsdagar! Alla är även hjärtligt välkomna ombord på tåget som står parkerat centralt mitt i Lödöse under hela marknadsdagen. Utforska hur dina förfäder reste, och för stora och små finns det möjlighet att bygga modelljärnvägar.
Docka Siffror, Siffror, Träfigurer, Rolig, Söt, Snö