Äntligen kan vi fira midsommar lite mer som vanligt, efter två års pandemi. I Lilla Edets kommun är det festligheter på flera olika platser under midsommarafton:

Tösslandagården kl 15: Vi reser midsommarstången kl. 15 men vill du vara med och klä den så kom på förmiddagen mellan kl. 10-12. Vi dansar och leker, har tävlingar där alla får pris, fiskdamm och tombola, allt i gammal stil. I caféet serveras kaffe eller saft med jordgubbsbakelse. Passa på att gå runt och se alla gamla föremål eller gå en guidad tur i stora huset.

Askerödgården kl 14: Klockan 14 klär vi midsommarstången och reser den. Sedan invigs dagen med nationalsång framförd av Christer Lärk. Därefter är det dags för sång och dans runt stången till levande musik. Ta gärna med ett instrument och var med och spela. Fikaserveringen är öppen – vi säljer nybakat, våfflor med grädde och sylt, kaffe och saft med mera. Lotteri, 5-kamp och loppis.

Ryrsjövallen i Göta kl 14: Midsommarfirande med fika, mat, spel och diverse aktiviteter. OBS: Kl 13.45 får alla barn som vill samlas på skolans parkering för att marschera in på Ryrsjövallen till musik och skoj!

Prässebo badplats kl 14: Sång och dans kring midsommarstången, chokladhjul, tombola, fiskdamm och mera. OBS! Torsdag 23 juli kl 17 hjälps vi åt att klä stången – ta gärna med blommor!

Bohusstugan i Västerlanda kl 15: Midsommarfirande där vi reser midsommarstången. Ta med egen kaffekorg (ingen försäljning/musik i år). OBS: Torsdag 23 juni kl 16 samlas vi som vanligt och klär stången – ta gärna med blommor!