Det är roligt att fira midsommar tillsammans med andra, och det finns mycket att välja på i Lilla Edets kommun – se här bara:

  • Midsommarfirande på Prässebo badplats (20-21 juni)

20 juni kl. 17 klär vi midsommarstången på Prässebo badplats. Ta gärna med blommor!  Midsommarafton 21 juni kl. 14 blir det dans runt midsommarstången, hoppborg, tombola, chokladhjul och fiskdamm. Pågår fram till kl. 16.

  • Göta BKs midsommarfest, Ryrsjövallen kl 14:

Det blir dans kring midsommarstången till levande musik, lotterier, fiskdamm, ponnyridning (ridborgarmärke 50 kronor) och Xpress Bingo. Alla barn får gratis bullar och saft. Barnen samlas 13.45 vid skolans parkering för inmarsch. Kontantbetalning och Swish!

  • Midsommarfirande i Ströms Slottspark kl 12.30:

Varmt välkomna till Verdandis traditionella midsommarfirande! 12.30 klär vi och reser stången – ta gärna med blommor! 13.30-15: sång, musik och danslekar. Servering i fiket från kl. 12. Glass- och korvförsäljning i parken. Du kan betala med kontanter eller Swish.

 

  • Midsommarfirande på Askerödgården kl 14:

Klockan 14.00 klär vi midsommarstången med blommor och blader och reser den. Sedan invigs dagen med tal och nationalsång framförd av Christer Lärk. Därefter är det dags för sång och dans runt stången till levande musik. Ta gärna med ett instrument och var med och spela.
Fikaserveringen är öppen. Vi säljer nybakat, korv och bröd, kaffe och saft med mera dagen till ära. Har du tur vinner du något fint i vårt lotteri. Du kan även utmana dina vänner på en 5-kamp. Fri entré (parkeringsavgift 20 kr per fordon). Du kan betala med kontanter eller Swish.

  • Midsommarfirande på Tösslandagården kl 15:

Härliga midsommar firar vi på Tösslandagården med fin musik, ringlekar, säckhoppning och andra lekar för barnen – alla får pris! Vi har även fiskdamm och tombolalotteri, allt i gammal stil. I cafét kan du avnjuta kaffe eller saft och jordgubbsbakelse. Fika 25 kronor, kontant betalning. Vill du se gårdens alla föremål, så gå med på en guidad tur. På förmiddagen klär vi midsommarstången, kom och var med mellan kl 10-12 och tag gärna med dig blommor. Alla varmt välkomna!

  • Midsommarfirande vid Bohusstugan i Västerlanda kl 15:

Musik, ringdans, lotteri med mera. Tag gärna med kaffekorgen! Vill du vara med och klä midsommarstången är du välkommen dagen innan, 20 juni klockan 16.00- ta gärna med blommor.