Nu har många corona-restriktioner tagits bort, mycket tack vare den höga vaccinationstäckningen. Men: uppmaningen att vaccinera sig och att stanna hemma och testa sig vid symtom på covid-19 finns kvar. Fortsatt gäller också åtgärderna mot smittspridning inom vård och omsorg.

Lättnaderna innebär nu att vårt arbete på EdetHus börjar återgå till mer av ett normalläge. Vi har redan tidigare, i takt med restiktionslättnader, börjat återgå till att utföra alla ärenden hos våra hyresgäster och verksamheter, och inte bara de akuta. Vi kommer dock fortsatt att vara försiktiga i vårt arbete genom att hålla avstånd och vara noga med handhygienen, och vi hoppas att ni, våra hyresgäster, också tänker på detta.

DETTA GÄLLER FRAMÖVER:

Hyresgäst: Om du är sjuk, avboka besök av EdetHus/entreprenör!

Vi kontaktar dig som har anmält ett ärende hos oss, för att höra när vi kan komma och även kontrollera att du är frisk. Om du eller någon i din familj är förkyld eller har hosta, feber och andningsbesvär och du tex gjort en felanmälan, så meddela EdetHus så att vi kan boka om. Vi kommer naturligtvis vid akuta ärenden som tex vattenläcka eller elfel även om du är sjuk. Men tänk på att meddela oss så att vi kan förbereda oss på bästa sätt för att inte smittas och sprida smitta vidare.

Vi tar endast emot bokade besök!

Kontoret kommer för en tid framöver fortfarande ha stängt för ej bokade besök. Är du frisk är du välkommen att ringa och boka ett besök med oss. Det är viktigt att du ringer och avbokar besök om du är sjuk så att vi kan boka in en ny tid när du är frisk. Vi kommer att ha digitala möten där det är möjligt.

Gör dina ärenden till EdetHus på webben!

På EdetHus hemsida kan du hantera det mesta som rör ditt boende. Gör dina felanmälningar på vår hemsida. Felanmälan-telefonen 0520-49 41 19 är som vanligt bemannad mellan 08:00-10:00. Ni kan även nå oss via e-post: info@edethus.se. 

Vid akuta ärenden, som tex vattenläcka, strömlös lägenhet, värmebortfall etc, ring EdetHus växel på tel: 0520-49 41 00 eller utanför kontorstid 033 – 20 79 83.

Ta hand om er själva och varandra!