Just nu rekryterar EdetHus flera nya medarbetare. Anledningarna är flera:

Bland annat behöver man en drifttekniker inom värme, ventilation och pannskötsel till vår tekniska avdelning. Eftersom arbetet på driftsidan blir mer och mer automatiserat och tekniskt komplicerat, exempelvis när det gäller ventilation, storköksutrustning och lås/larm – har behovet ökat av just sådana specialtjänster. Teamet består idag av teknisk förvaltare, fastighetstekniker med styr- och reglerkompetens samt elektriker.

– Rent generellt kan man säga att vi arbetar med att optimera de roller som finns på EdetHus, så att vår kompetens matchar våra behov. Antingen i form av nyanställningar, men också justeringar av befintliga roller, säger VD Lars Wijkmark.

Inom kort behöver EdetHus också att förstärka organisationen med en fastighetsförvaltare.

– Tjänsten som fastighetsförvaltare kommer att vara mer administrativ med exempelvis hyresjuridik och förhandling. Men självklart behöver man också ha kunskaper om fastighetsunderhåll och service, säger Lars Wijkmark.

EdetHus ekonomiansvariga/inköpare Anna-Lena Dahlberg Lindqvist är på väg mot nya yrkesäventyr, och därför rekryteras nu en Ekonomichef med upphandlingsansvar.

FOTNOT: Tjänsterna finns på vår hemsida under ”Nyheter”. Tipsa gärna någon du känner!