Har du planer på att flytta till lägenhet? Hur stor lägenhet behöver du, och vad tycker du är viktigt i din bostad? Passa på att göra din röst hörd på söndagens julmarknad – och kanske vinna ett presentkort på samma gång!

På söndag är det äntligen dags för den årliga julmarknaden i Lilla Edet, och då kommer självklart EdetHus att finnas där. Bland annat är vi nyfikna på vilka besökare som har planer på att flytta till en lägenhet. Vi kommer att göra en marknadsundersökning på plats, där vi bland annat vill veta vad det är för typ av lägenhet man söker, vad man tycker är en rimlig hyra och vad man absolut inte vill vara utan i sin bostad. Svaren hjälper oss som kommunalt bolag och samhällsutvecklare att planera för framtidens bostäder. Alla som deltar i marknadsundersökningen har dessutom chansen att vinna ett presentkort – så passa på att göra din röst hörd!

Vår VD Sanny Mattelin finns på plats och kommer att berätta lite om vilka vi är, liksom spännande projekt vi har på gång när det gäller ombyggnader, renoveringar och nyproduktion av bostäder.

Vi finns på plats mellan kl 15-18. Varmt välkomna!