Sanny Mattelin, vd på EdetHus sedan 1 augusti 2022, lämnar sin tjänst. Sanny kommer att vara kvar på EdetHus fram tills han tillträder sin nya tjänst som VD på AB Eidar i Trollhättan 11 december. Styrelsen för EdetHus har inlett processen med att rekrytera ny vd.

– Jag förstår att detta kommer väldigt plötsligt, så även för mig men längtan tillbaka till Eidar blev för stor när frågan om VD-posten kom. EdetHus är en stabil och stark organisation och det känns tryggt för mig. Vi har en projektplan för de närmaste tio åren och stabil finansieringsplan kopplat till dessa. Under de här tio månaderna som jag har varit på EdetHus har det inte funnits en enda tråkig dag – det finns en sådan kraft och energi i EdetHus som jag är glad att fått vara en del av. Jag vill också passa på lyfta det fantastiskt goda samarbete med bolagets ägare Lilla Edets kommun som gör allt detta möjligt, säger Sanny Mattelin, avgående VD för EdetHus.

– Jag är övertygad om att hela styrelsen är nöjda med samarbetet med Sanny. Så klart tycker jag att det är tråkigt att tiden tillsammans blev så kort. Men jag är också glad för allt som hunnit komma på plats på denna korta tid, det ger goda förutsättningar för en ny VD att ta vid, säger Bert Åkesson, ordförande i styrelsen för EdetHus.

Rekryteringsprocessen för ny VD till EdetHus är redan i gång.

Kontakt:

Bert Åkesson, 070-600 42 00
Ordförande i styrelsen för EdetHus

Sanny Mattelin, 0520-49 41 03
Avgående VD för EdetHus