AB EdetHus har rekryterat en ny VD och det blir Tomas Reuterberg som tillträder 1 maj 2024.

Tomas Reuterberg kommer närmast från Sotenäsbostäder AB, det kommunalt helägda fastighetsbolaget där han idag är VD. Tomas har stor erfarenhet med sina 25 år i fastighetsbranschen. Tomas har även drygt 20 års erfarenheter från olika chefsbefattningar inom området.

– Jag har mötts av värme och öppenhet från de personer jag hittills mött. Det verkar finnas en energi och framtidstro i bolaget samt en vilja att expandera trots dessa tider. Jag uppskattar att jobba med lagspelare som sprider en god känsla. Något som också lockar mig är att EdetHus och Lilla Edets kommun genuint samverkar på bred front, det har varit en viktig pusselbit för mig. Magkänslan säger att det här kommer att bli riktigt bra. Jag är förväntansfull att få tillträda tjänsten som VD för EdetHus, säger Tomas Reuterberg.

– Tomas är en kommunikativ och erfaren ledare som har lång och bred erfarenhet från fastighetsbranschen. Jag känner stor glädje och trygghet i att Tomas ska ta vid och leda och fortsätta utveckla vårt EdetHus. Vi har många roliga och viktiga utvecklingsprojekt på gång, säger Bert Åkesson, ordförande (S) i EdetHus AB.

Det har varit en enighet i rekryteringsgruppen att välja Tomas Reuterberg, där AB EdetHus styrelseordförande Bert Åkesson, vice ordförande Johan Sösäter Johansson (SD), EdetHus personalrepresentant Åsa Tapper samt kommunchef Elisabeth Linderoth har ingått utöver rekryteringsbyrån. Styrelsen för EdetHus beslutade på ett extrainsatt styrelsemöte den 16 oktober helt enhälligt att anställa Tomas Reuterberg som ny VD.

 

Välkommen Tomas Reuterberg till EdetHus och Lilla Edets kommun!