Om tjänsten
Som ekonomichef med upphandlingsansvar ingår du i ledningsgruppen och har ett helhetsansvar för företagets ekonomi, samt personalansvar för två medarbetare på din avdelning. Du är huvudansvarig för all redovisning och rapportering vilket bl.a. innefattar att ta fram månads-, kvartals – och årsbokslut. Du har även ansvar för löpande redovisning, budgetering, prognoser, uppföljning, rapportering, årsbokslut, lönsamhetsanalyser, investeringskalkyler, upphandlingar och kapitalförvaltning.
Du skall självständigt upphandla årsavtal enligt LOU, samt vara projekt- och förvaltningsavdelningen behjälplig med administrativa delar i upphandlingar.

Till dina uppgifter ingår även att fortlöpande avrapportera budget, analyser, statistik, uppföljningar och avstämningar till ledning och styrelse.

Kvalifikationer

  • Civilekonomexamen eller motsvarande kompetens
  • Minst 5 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete med eget ansvar för bokslut
  • Erfarenhet av ekonomiarbete inom fastighetsbranschen är meriterande
  • Erfarenhet av personalansvar är meriterande

Personliga egenskaper
För att trivas på AB Edethus och för att vara framgångsrik i den aktuella rollen, är du en engagerad person som gillar att arbeta verksamhetsnära och utvecklingsorienterat. Du är utåtriktad, kommunikativ, har lätt för att samarbeta och får gärna ha nära till skratt.

Du behöver ha en analytisk förmåga, se helhet och sammanhang och naturligtvis ska du som ekonomichef ha ett arbetssätt med fokus på ordning och reda.

Övrigt
Tillträdesdag snarast enligt överenskommelse.
Placeringsort för tjänsten är vårt kontor i Göta, strax söder om Lilla Edet.

Välkommen med din ansökan
I denna rekrytering samarbetar AB Edethus med Nisch Executive AB.
För att söka tjänsten, maila din ansökan bestående av CV + personligt brev, snarast till:
staffan.melin@nischexecutive.se
Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 7 februari.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Staffan Melin på 070-689 46 24.