Vill du vara med och bygga Lilla Edet tillsammans med oss?

Lilla Edets kommun expanderar i snabb takt – här byggs bostäder och verksamhetslokaler av olika slag och därmed växer även behovet skolor, förskolor och fritidslokaler. Under de närmaste åren kommer vi att driva en rad projekt i storleksordningen 600 – 700 miljoner. En ny stadsdel i Lödöse, utbyggnad av skolor, idrottshallar, förtäta centrum med mera. Med anledning av detta söker vi en Byggprojektledare.

Om tjänsten:

Som byggprojektledare hos EdetHus ansvarar du för bolagets byggprojekt och underhåll av fastighetsbeståndet. Tillsammans med vår ekonomichef gör du upphandlingar av byggprojekt – stora som små. Även årsupphandlingar av entreprenörer och konsulter kommer att ligga på ditt bord.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Byggprojektledning, projekteringsledning och byggledning
• Driva bolagets projekt från idé till färdigställande
• Upphandla byggprojekt och årsavtal inom bygg
• Ansvara för bevakning av garantier och besiktningar
• Upprätta underhållsplaner
• Driva större underhålls- och reparationsarbeten
• Vara byggherrens representant vid byggnationerna
• Vara behjälplig vid upprättande av årsbudget för fastighetsunderhåll
• Ansvara för dokumentationen i form av ritningshantering, bygghandlingar etc
• Planera, organisera och leda arbete i projekten mot uppsatta mål, budget och tidsplaner
• Ansvara för projektens övergripande mål enligt direktiv från bolagets ledning och styrgrupp


Din profil

Du som söker har några års erfarenhet av projekt- och byggledning eller motsvarande. Du är drivande och resultatinriktad. Meriterande är ingenjörsutbildning på högskolenivå.

För att fungera, trivas och kunna göra ett bra jobb hos oss har du lätt för att ta in information och är inte rädd för att utmanas. Som person är du strukturerad och ansvarstagande. Du är prestigelös och hugger i där det behövs. Gentemot dina kollegor är du hjälpsam men har inga problem att arbeta självständigt. Du är nyfiken, vill lära dig och är inte rädd för att agera. Du kommer att ha många kontakter både internt och externt, vilket ställer krav på god kommunikationsförmåga och en serviceinriktad anda.


Om företaget

EdetHus som är helägt av Lilla Edets kommun, förvaltar lokaler för kommunal verksamhet, industrilokaler, mark för exploatering samt bostäder. Vi sysslar med administrativ och teknisk förvaltning, kapitalförvaltning samt genomförande av projekt för om-, till- och nybyggnationer. Förvaltningen omfattar även externt ägda fastigheter. EdetHus har till uppgift att trygga kommunens försörjning av kommersiella lokaler, bostäder och förvaltningsfastigheter. Förvaltningen bedrivs till största delen med egen personal. Vi förvaltar ca 140 000 m2. Vi sitter i nyrenoverade och trevliga lokaler vid Göta älvs strand i Göta.

Läs mer om oss på www.edethus.se.


Välkommen med din ansökan!

Du söker tjänsten på https://www.speedgroup.se/lediga-jobb/

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Carl Otter på telefon 033-722 60 19 eller 0705-98 73 80
Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 8/2 2022.