Gör dina ärenden till EdetHus på webben!

På EdetHus hemsida kan du hantera det mesta som rör ditt boende. Gör dina felanmälningar på vår hemsida. Felanmälan-telefonen 0520-49 41 19 är som vanligt bemannad mellan 08:00-10:00.Du kan även nå oss via e-post till: info@edethus.se. Vid akuta ärenden, som tex vattenläcka, strömlös lägenhet, värmebortfall etc, ring EdetHus växel på tel: 0520-49 41 00 eller utanför kontorstid 033 – 20 79 83.

Vi tar endast emot bokade besök!

Från och med måndag 6 april är kontoret stängt för ej bokade besök. Är du frisk är du välkommen att ringa och boka ett besök med oss. Det är viktigt att du ringer och avbokar besök om du är sjuk så att vi kan boka in en ny tid när du är frisk. Vi kommer att ha webb- möten där det är möjligt.

Om du är sjuk, avboka besök av EdetHus/entreprenör!

Vi kontaktar dig som har pågående ärende hos oss, för att kontrollera att du är frisk. Om du eller någon i din familj är förkyld eller har hosta, feber och andningsbesvär och du tex gjort en felanmälan, så meddela EdetHus så att vi kan boka om. Vi kommer naturligtvis vid akuta ärenden som tex vattenläcka eller elfel även om du är sjuk. Men tänk på att meddela oss så att vi kan förbereda oss på bästa sätt för att inte smittas och sprida smitta vidare.

Ta hand om er själva och varandra!